Следвайте Гласове в ТелеграмДвукратният олимпийски шампион по хокей на лед Александър

...
Следвайте Гласове в ТелеграмДвукратният олимпийски шампион по хокей на лед Александър
Коментари Харесай

Руски шампион по хокей нарече Макрон копеле и хомосексуалист заради двойния стандарт спрямо Русия и Израел

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Двукратният олимпийски първенец по хокей на лед Александър Кожевников обиди френския президент Еманюел Макрон след изявлението му за разликата в изискванията за присъединяване на Израел и Русия на Олимпийските игри в Париж през 2024 година Кожевников назова политика копеле и педераст. „ Няма какво повече да се каже! “ - добави той, представен от съветските медии.

Вчера Макрон приказва за разликата в изискванията за присъединяване на Израел и Русия в Олимпийските игри през 2024 година Той съобщи, че Израел, за разлика от Русия, не е атакуваща страна.

През декември 2023 година руснаци и беларуси получиха право да вземат участие в игрите в Париж, само че като спортисти с безпристрастен статут поради войната в Украйна.

Депутатът във френския парламент Едуар Бенар прикани Израел да бъде отхвърлен от Олимпийските игри и изпрати надлежно предложение до министъра на спорта на страната Амели Удеа-Кастере. Той обърна внимание на настояването на повече от 300 палестински спортни клубове и цивилен организации, които поддържат самодейността.

„ Като се има поради, че израелското държавно управление следва политика на апартейд и провежда геноцид, (...) тази страна (...) би трябвало да бъде изключена от Олимпийските игри “, прикани Бенар.

Освен това левият съдружен блок на Испания Sumar прикани за изключването на Израел. „ Извършва се геноцид и до момента в който това продължава, за Израел е недопустимо да взе участие в това спокойно събитие “, сподели Сумар.

Израелските спортисти не могат да бъдат държани виновни за дейностите на своите държавни управления, съобщи Международният олимпийски комитет (МОК) през ноември 2023 година

През март МОК предложи да се разреши на съветски и беларуски спортисти, които не поддържат войната в Украйна, да се състезават в безпристрастен статут. В същото време спортистите, свързани с въоръжените сили или службите за сигурност на техните страни, са изключени от присъединяване в интернационалните надпревари.

През декември руснаци и беларуси получиха право да вземат участие в игрите в Париж като самостоятелни неутрални спортисти. Представителите на отборните спортове ще пропуснат Олимпиадата.


Инфо: " Труд "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР